2021

19 december 2021

Felixfonds zorgde voor een heerlijke kom pompoensoep, een kop warme chocomelk en een geurig glas glühwein tijdens de boomplantactie, georganiseerd door de gemeente Lennik. 

5 december 2021

Felixfonds verkoopt kerstkaartjes! Deze kaartjes zijn handgeschilderd door onze huisartiste Myrthe Van Craenenbroeck en het drukken van de kaartjes werd gesponsord door Heremans printing. Wil je ook je naasten met een van deze unieke kaartjes het beste wensen voor het nieuwe jaar? Je kan een pakje van 8 kaartjes kopen voor 8 euro bij een van de Felixfonds Team leden. 

Hiernaast zie je 3 van de prachtige kaartjes. Benieuwd naar de rest? Koop dan zeker nog een pakje!

20 september 2021

Felixfonds is nu opgenomen in de goededoelen databank van Benevity. Deze organisatie voorziet een beheerplatform voor liefdadigheidsdonaties en subsidies. Heel wat bedrijven, groot en klein, werken samen met deze organisatie. Via dit platform kan een medewerker kiezen om via zijn bedrijf te doneren of te werken als vrijwilliger voor een goed doel, waarna deze gift wordt gematcht door het bedrijf zelf. Op deze manier worden zowel medewerkers als bedrijven aangemoedigd om zich in te zetten voor goede doelen van hun keuze. Werkt jou bedrijf met deze organisatie? Vraag er zeker naar!
Is je bedrijf nog niet bekend met dit platform? Registreren is niet moeilijk.

26 augustus 2021

Het jaarlijkse Nazomer Tuincafé was een groot succes! Hartelijk bedankt aan iedereen die aanwezig was. Voor zij die dit geweldige event dit jaar jammer genoeg hebben gemist, is hier een kleine samenvatting:

We waren dit jaar met maar liefst 120 aanwezig in de Slagvijver, van jong tot oud, familie en vrienden, en zelfs viervoeters. Er werd heel wat afgewandeld doorheen het Pajottenland, van de vaatjes Witkap bleef geen druppel meer over, de BBQ en de pizzaoven brandden gloeiend heet om iedereen van lekkers te voorzien, Kubb-stok werden gretig naar de overkant van het veld gegooid en zeker 200 nagels verdwenen in de boomstronken tijdens nageltje klop.
Kortom, Tuincafés zoals dit jaar doen we graag elk jaar opnieuw! Ben jij er dan ook bij?

Neem zeker ook eens een kijkje op ons YouTube kanaal om de sfeer nog eens op de snuiven.